Prinsepaar en Raad van 11 2011
>>

Prins Floris I, Prinses Milou & Adjudant Manuel

Adjudant
Manuel Smeets
De Raad van elf 2011
1.
Vincent Aussems
2.
Frits Cordewener
3.
Isy Damoiseaux
4.
Jamie Hanssen
5.
Mika Merkelbag
6.
Senn Mullenders
7.
Casper Schoon
8.
Josie Smeets
9.
Sevrien Thijssen
10.
Brent Vranken
11.
Joyce Westenberg
 

Jeugdprinsepaar 2011

Prinses Milou

Milou Willems woont in de Vliegenstraat 10. Zij is geboren op 8-9-1999  en voetbalt in het mixteam E4. Ook is zij lid van de scouting. Moeder Anja werkt in de verzorging en wandelt graag met de hond. Vader Robbin voetbalt bij de veteranen en geeft keeperstraining  bij het 1e 2e 3e en de A-jeugd van Bunde. ook traind hij af en toe de E4. Ook Milou maakt wel eens brokken en is zelfs al door het ijs gezakt. De hele familie, inclusief grote zus Maud, viert altijd carnaval in Bunde.

Prins Floris I

Floris Hanssen, wonende in de Vliegenstraat 68 is 12 jaar. Floris is altijd bezig en verveelt zich nooit. Hij voetbalt bij de D4, gaat vissen, computert, speelt play-station, fietst, zwemt, speelt buiten en springt trampoline. Floris was een echte brokkenpiloot. Met zijn fiets heeft hij al in de Geul en in de brandnetelen gelegen. Nu hij prins is, let hij heel goed op, want hij wil graag 7 maart op de carnavalswagen staan. Vader Vincent en moeder Margaret werken beide  in de verzorging en wandelen graag. Floris heeft een grote zus Maxim. Vader en moeder vierde vroeger carnaval in Heer-Maastricht, maar de laatste jaren in de “Auw Kèrk”.

   
Adjudant Manuel Smeets

Manuel Smeets woont in de Beukenlaan 30 en is geboren op 12 mei 1999 in Retalhuleu in Quatemala. Ook Manuel voetbalt en wel bij de E6 in Bunde. Verder computert hij veel. Manuel is super enthousiast en is ontzettend gelukkig dat hij is uitverkoren als adjudant. Moeder Marianne en vader Robert zijn echte carnavalsvierders. Vader is al 34 jaar lid  van carnavalsclub de “Levemeekersj” in Meerssen. Ook deze ouders wandelen graag. Manuel heeft een tweelingzus Josie en een broertje Servé.Raad van 11 2011

Vincent Aussems: Hij gaat graag in het bos spelen. Is lid van de scouting en zit bij scouts. Achter de computer zitten en met de X-Box spelen is ook een van zijn hobby’s.

Frits Cordewener: Is lid van de tennisclub in Bunde. Speelt graag op de playstation. Verder speelt hij graag in het bos.

Isy Damoiseaux: Danst bij Manja op den Camp. Houdt van paardrijden -> Manege Cappershaag

Jamie Hanssen: Danst bij Beats en Bars. Zij doet aan wedstrijddansen.  In de categorie clip-dance is haar team Europees kampioen geworden.

Mika Merkelbag: Zit op voetballen bij de D4 als linksvoor. Houdt van vissen en motorcross.

Senn Mullenders: Hij speelt op de E1 bij het voetballen in de spits. Vindt carnaval vieren erg leuk. Ook gaat hij graag met de hond wandelen en speelt op de WII.

Casper Schoon: Zit ook op voetballen bij de D4 als keeper. Hij vindt TV kijken leuk.

Josie Smeets: Zit op voetballen bij de E6 en speelt in de aanval. Zingt in het koor bij Angele Frissen en zit graag op Hyves.

Severijn Thijssen: Zit op judo en heeft inmiddels de blauwe band. Hij tekent en leest veel. Ook gaat hij graag buiten spelen.

Brent Vranken: Zit op voetballen bij de D4 als keeper. Gaat vissen in Geulle en doet aan motorcross.

Joyce Westenberg: Vindt musical spelen leuk. Zij volgt bij Kumulus het musical programma. Ook speelt ze bij de whizz kids. Tenslotte speelt ze ook nog hockey.