Prinsepaar en Raad van 11 2002

 
Prins Jannick Offermanns en
Prinses Loes Cordewener

Veer jeugdprinsepaar 2002 hubbe unne fantastische carnaval gehad. En wulle dan auch en paar dinger nume die veer sjiek van vonde: De uitroping, de receptie, de blauw-sjuut, schwallemiddig, sleuteluverdracht, optocht en zuster- verreiniging woar leuk.

Veer huub geweldig genote. Mer auch de ouwers van us hubbe ut nao hun zeen gehad. Kort um waor het fantasticht. Veer wille het bestuur en vralui dan auch bedanke veur disse fantastische carnaval. Auch alle lui oet Bung die aan disse carnaval mit hubbe gedoon. Natuurlijk wille veer ose ceremoniemeister Tom en de ganse jeugraad van 11 bedanken. Het prinsepaar van de havermennekes Natascha en Koert mit hunne ceremonieister Marcel en de ganse rood van 11 wille veer auch bedanke.

Es litste wille veer het nuuje prinsepaar mit hunne ceremoniemeister vul lol en plezeer toe wunsje.

Bung alaaf!

Jannick Offermanns en Loes Cordewener

Hallo allemaal

In 2002 was ik ceremoniemeester van de Haverzekskes. Ik zou lid zijn van de Raad van 11 en nadat we de pakjes gepast hadden, belde Theo mij op of ik ceremoniemeester wilde zijn. Dit vond ik hartstikke leuk en zei dan ook meteen ja. De uitroeping vond ik heel spannend en ik was ook erg benieuwd wie de prins en prinses zou zijn. Ik vond het heel leuk dat dit Jannick en Loes waren. Samen met hen en de Raad van Elf heb ik een hele leuke tijd gehad bij de kindermiddagen in Bunde, Meerssen, Rothem en Geulle, de receptie, de optocht en natuurlijk de carnavalsdagen. Tot slot raad ik iedereen aan om bij de Haverzekskes te gaan, want ik heb een “te gekke” tijd gehad.

Bung Alaaf!
Ceremoniemeester 2002
Tom Bastiaens

Ceremoniemeester
Tom Bastiaens
   
Ceremoniemeester
Tom Bastiaens
De Raad van elf 2002
1.
Thijs Cordewener
2.
Ingeborg Frijns
3.
Ivo Houben
4.
Aniek Lexis
5.
Joyce Reijnders
6.
Vera Rongen
7.
Joep Sondeyker
8.
Nard Stijns
9.
Frank Ternatus
10.
Celine Utens
11.
Babette Vrancken