Prinsepaar en Raad van 11 2003

 
Prins Tim Keijsers en prinses
Danique Essers
Wij prinsepaar en ceremoniemeester hebben een hele leuke en fantastiche carnaval gehad. Het geheim houden van Prins, Prinses en Ceremoniemeester was erg moeilijk. De nieuwe pakjes vonden we echte geweldig! Leuke activiteiten waren: de uitroeping, seniorenmiddag, receptie, Geulmennekes Meerssen, scouting, de pap, de mam en de poete-middag, blauw sjuut, scholenmiddag, Koeleköpkes Rothem, sleuteloverdracht, Avermenneke oplaoten, optocht en halfvasten. Een minder leuke activiteit was het Traone mèt tuute bal.

Na de receptie was er een openingsbal met muziek van Fietsefreem. Op het laatst speelde de band, bestaande uit:Ben Essers, Raymond Stijns, Remco Keijsers, Paul Vries, André Stijns, Ivo Vossen, Rob Hanssen, Guido Lemmens en Jo Brouwers. Bij de optocht hadden we een mooie wagen. Vooral het snoep uitgooien was erg leuk! De drie carnavalsdagen gingen erg snel voorbij, voor ons mocht het nog wel wat langer duren. Na het carnavalsseizoen hebben we nog een afscheidsfuif georganiseerd.

Wij willen bedanken: de raad van 11, de ouders die overal mee naar toe gingen, de dames en natuurlijk het bestuur. Wij willen ook prins Lou I en prinses Monique van de Havermennekes bedanken voor de leuke carnaval. Wij wensen het nieuwe prinsepaar en de raad van 11 een leuk carnavalsseizoen toe!
   
Ceremoniemeester
Jeroen Stijns
De Raad van elf 2003
1.
Bram Hanssen
 
2.
Nadia Cabrera
 
3.
Jerôme Vries
 
4.
Alexa Hillen
 
5.
Floor Stijns
 
6.
Ingrid Thomissen
 
7.
Lindsey Smeets
 
8.
Caro Vossen
 
9.
Bas Hillen
 
10.
Noël Brouwers
 
11.
Martijn Lemmens