Prinsepaar en Raad van 11 2009
>>

Prins Bas II en Prinses Stephanie

Ceremoniemeester
Yoerik Stijns
De Raad van elf 2009
1.
Emma Coenen
2.
Clemence Gordijn
3.
Mick Gulikers
4.
Diego Hanssen
5.
Sem Jongen
6.
Yaël Lahaye
7.
Dean Mullenders
8.
Stacey Mulleneers
9.
Jill Puts
10.
Anouk Theunissen
11.
Elise Walraeven
 

Jeugdprinsepaar 2009

Prinses Stephanie

Stephanie Jeuken, wonende aan de Repenhof 4, is geboren op 16 april 1998. Stephanie zit in groep 7 van de Franciscusschool. Ook Stephanie is muzikaal. Zij zingt bij het schoolkoor van BS Franciscus. Ook is zij sportief, want ze speelt bij de D2 van de hockeyclub en is verder lid van de scouts junior. Moeder Veronique houdt ook van muziek en speelde klarinet bij Zaate Hermenie “Zouw zwa geire”. Vader Nico coacht het hockeyteam en werkt bij de politie in Maastricht. Stephanie heeft nog 1 zusje.

Prins Bas II

Bas Goessens, wonende in ’t Kempke 43 is 10 jaar en zit in groep 7 van de Franciscusschool. Hij voetbalt bij de E 1, speelt graag playstation en is actief op Hyves. Bas speelt trompet bij het jeugdorkest van Harmonie St.Agnes. Ook zingt hij graag de liedjes van Erwin van ’t Merretkoer. Als kleuter stond hij al naast deze artiest op de bühne in “De Auw Kèrk” en zong dan samen met Erwin het liedje van de Brandweer. Moeder Miranda houdt van feesten en is bedrijfsleidster van de bloemenwinkel in het ziekenhuis van Maastricht. Vader Edward traint de E-tjes van de voetbalclub in Bunde. Bas heeft 1 jonger zusje.

   
Ceremoniemeester Yoerik

Yoerik Stijns is ook in 1998 geboren en zit evenals de prinses bij Meester Raymond in de klas. Yoerik is een actieve voetballer. Hij voetbalt bij de E1. Naast een boek lezen speelt hij verder graag op de playstation het spel PES. Uiteraard ook een voetbalspel. Yoerik woont met vader Konradt, moeder Tanja en zijn zus in de Beukenlaan op nummer 50Raad van 11 2009

Emma Coenen:Is lid van de hockeyclub en speelt bij de D1. Ook vindt ze TV-kijken erg leuk
Clemence Gordijn :
Is lid van de scouts junior. Leest graag een boek en is actief op de computer. Regelmatig kun je haar vinden op Hyves en MSN.
Mick Gulikers : Is een fanatieke voetballer. Hij voetbalt op de E1. Op de WII is FIFA 2009 zijn favoriete game. En ook hij is een actieve Hyver
Diego Hanssen :
Hij voetbalt op de D3. Hij speelt het liefst bowlen op de WII en karten op de playstation. Ook hij is actief op Hyves.
Sem Jongen :
Sem zit bij scouting en heeft bij de scouts inmiddels al het vuurdiploma gehaald. Verder is drummen een hobby van hem en ook hij is actief op MSN.
Yaël Lahaye : Is lid van de toneelvereniging in Amby. Hij helpt regelmatig Sinterklaas als hulppiet en speelt graag voor paashaas. Zijn conditie houdt hij op peil bij de gymclub in de koprol. 
Dean Mullenders : Dean voetbalt op de E1. Hij vindt carnaval vieren te gek. Ook kijkt hij graag naar het voetballen op de TV en is dan fan van Ajax.
Stacey Mulleneers : Stacey is erg sportief. Zo is zij actief bij de judo. Ook kun je haar regelmatig vinden in de koprol als zij daar bezig is met gymnastiek. Tenslotte vindt zij Hyves een echte hype. 
Jill Puts : Jill houdt van dieren, paardrijden is haar grote hobby. Zij krijgt les bij Cappershaag. Ook kun je haar vinden bij de scouting, de scouts senior. Verder is zij actief op MSN en Hyves.
Anouk Theunissen : Anouk is een echte kung fu fighter. Verder is zij een grote dierenvriend. Zij doet aan paardrijden bij ´t Hwagveld.
Elise Walraeven : Elise is erg artistiek. Zij houdt van dansen en tekenen. Ook volgt zij lessen op de klarinet bij Kumulus.