Prinsepaar en Raad van 11 2010
>>

Prins Diego I, Prinses Manouk & Adjudant Daphne

Adjudant
Daphne Ramakers
De Raad van elf 2010
1.
Danique Bühler
2.
Kiki Coenen
3.
Nikki Habets
4.
Michelle Jeuken
5.
Myrthe Klein
6.
Allison Koog
7.
Joëlle Lemans
8.
Julie Schipper
9.
Renate Stallenberg
10.
Anne-Mei Franssen
11.
Renée Paulussen
 

Jeugdprinsepaar 2010

Prinses Manouk

Manouk Pluis woont in de Kalverhof op nummer 10. Zij is geboren op 20 augustus 1999. Manouk zit in groep 7 van de Franciscusschool. Manouk speelt in de musical “De Sound of Music” de rol van Brigitta. Ze speelt piano en doet aan streetdance. Zingen en dansen is haar grootste hobby. Moeder Petra gaat met Manouk altijd mee wanneer zij moet optreden. Zij was vroeger actief als Tanzmarietje en speelde bij de drumband. Vader Frans sleutelt graag aan auto’s en motoren. Manouk heeft nog 1 oudere zus Madelon en 1 grote broer Raoul. De familie viert Carnaval in Bunde en heeft al verschillende prijzen gewonnen in de optocht van Bunde.

Prins Diego I

Diego Hanssen, wonende in de Saint Remystraat 14 is 12 jaar en zit in groep 8 van de Franciscusschool. Hij voetbalt bij de D2. Ook speelt hij graag spelletjes op zijn computer. Moeder Anja houdt van dansen en geeft les aan de kinderen van dansschool Beats en Bars. Vader Alexander houdt ook van dansen. Diego heeft nog een zusje, Jamie en broertje Yves. De hele familie viert altijd carnaval in “De Auw Kèrk” in Bunde.

   
Adjudant Daphne Ramakers

Daphne Ramakers is 11 jaar en zit in groep 7 van de Francis-cusschool. Zij woont in de Julianastraat 29. Daphne speelt dwarsfluit bij Harmonie St. Agnes en speelt mee in de musical van de Wizkids. Moeder Monique zorgt samen met andere ouders, dat het de jonge sterren aan niets ontbreekt. Vader Manfred is zeer muzikaal, speelde bij de blaaskapel van St.Pieter en bij de James Watt Collection als drummer. Daph-ne heeft nog 2 oudere broers Glenn en Ivan. Daphne viert carnaval samen met haar ouders in de “Auw Kèrk” in Bunde.Raad van 11 2010

Danique Bühler: Speelt in de spits van het D1-8 team van de hockeyclub en is lid van de tennisclub.
Kiki Coenen: Vindt het leuk om samen met vriendinnen film te kijken en dan veel te lachen. Ook zit zij bij de hockeyclub. In het team speelt zij de rol van laatste “vrouw”, vlak voor de keeper.
Anne-Meij Franssen: Speelt graag het spel nintendo op de computer, houdt van paarden en vindt dansen heel leuk.
Nikki Habets: Is een lenige meid, zij zit op turnen. Ook sport zij bij bodyfit en vindt buitenspelen leuk.
Michelle Jeuken: Haar hobby’s zijn schilderen en hockey. Zij zit ook bij D1-8 en speelt op het middenveld.
Myrthe Klein: Haar grote hobby is de harp. Daar heeft zij al enkele keren mee opgetreden. Ook is ze lid van de scouting.
Allison Koog: Doet aan streetdance bij Bodyfit. Ook zingt ze graag en heeft ze bij een koor gezeten. En als ze niet zingt dat is ze aan het tekenen.
Joëlle Lemans: Zij doet graag aan paardrijden en krijgt hier ook les in. Uiteraard vindt zij buitenspelen leuk en zit zij ook nog op hockey.
Renée Paulussen: Speelt hockey in Bunde en danst bij dansschool Beats & Bars
Daphne Ramakers: Bespeelt de dwarsfluit en zit op jazzballet. Verder knutselt en tekent ze graag.
Julie Schipper: Ook Julie speelt graag hockey. Bij Kumulus volgt zij musicalles. Vorig jaar heeft zij bij Kumulus een rol gespeeld in de musical Annie en dit jaar is zij de moeder van Tarzan.
Renate Stallenberg: Zij sport bij Bodyfit en krijgt daar les in streetdance. Een andere grote hobby van haar is paardrijden, maar toneel- en buitenspelen vind t ook hartstikke leuk.