Prinsepaar en Raad van 11 2020
>>

Prins Sem I, Prinses Rene & Adjudant Stijn

Adjudant
Adjudant Stijn
De Raad van elf 2020

Alyssa Dorregeest

Bart Ernenst

Cato Soeren

Evy Lexis

Jordy Zeegers

Mirre Reijnders

Rosanne Lemeer
Ruben van de Akker
Veerle Aarts

Jeugdprinsenpaar 2020

Prins Sem I:

Prins Sem I is een sociale 10-jarige jongen die gemakkelijk contacten maakt. Hij is lid van de voetbalvereniging in Bunde, luistert graag naar muziek en houdt van gamen. Carnaval is alles voor hem, hij zingt alle carnavalsliedjes mee en loopt ook graag mee met de optocht.
Vader Nick is opgegroeid in Heer en werkt bij de gemeente Maastricht als beheerder accommodaties. In zijn vrije tijd is hij trainer bij de voetbalclub.
Moeder Mandy is een echte Bungse en heeft een kapsalon aan huis. Ze sport graag en vindt het heerlijk om te shoppen. Mandy was in 1997 lid van de raad van elf.
Het gezin loopt altijd mee in de optocht van Bunde.

Prinses Renee:

Prinses Renee is 11 jaar en is altijd vrolijk. Haar broertje heet Teun en samen hebben ze een hond en twee hamsters. Haar hobby’s zijn drummen en tennissen. Ze houdt van gezelligheid en speelt het liefst met iedereen. Ze vindt carnaval het leukste feest van het jaar.
Vader Dennis is HR-manager bij Tata Steel Europe en bassist van een band. Hij is met carnaval geboren en gedoopt in de Haverzak. Zijn hobby’s zijn tennissen en wandelen met de hond.
Moeder Claude is werkzaam bij Stork als CAD-tekenaar en is freelance ontwerper. Ze tennist en leest graag en houdt van gezelligheid. Ze was in 1993 raad van elf lid.

   
Adjudant Stijn

Adjudant Stijn is een vrolijke jongen van 10 jaar. Hij heeft 2 broertjes, Bram en Daan, en 1 zusje Femke. Hij houdt van voetballen, freerunnen en springt graag op de trampoline. Hij is niet verlegen en houdt graag toespraken.
Vader Laurens is opgegroeid in Voerendaal en is IT-architect bij APG. Zijn zus was ooit prinses in Voerendaal en hij liep in die plaats ook met de optocht mee. Hij gaat graag wielrennen en mountainbiken.
Moeder Hester is radioloog bij AZM en haar hobby’s zijn wielrennen en bootcamp.
Het gezin viert carnaval in Bunde. 

Raad van 11 2020

Alyssa Dorregeest, is een sociaal meisje en heeft veel voor een ander over. Ze is hockeykeepster bij HVM en houdt ook van boxen, knutselen, bakken en gamen.

Bart Ernenst, is lid van de voetbalclub en speelt graag op de playstation. Hij is een echte teamplayer en houdt van gezelligheid. Zijn zus Maud was in 2018 adjudant van de Haverzekskes.

Cato Soeren, de 11-jarige Cato is een bezige bij. Ze houdt van paardrijden, bakken en tennissen. Bovendien speelt ze graag buiten. Ze heeft 2 oudere broers. Het liefst loopt ze mee in de optocht.

Evy Lexis, zit op hockey en houdt van skiën, tekenen en speelt graag toneel. Ze maakt veel lol met vriendinnen en is niet snel verlegen. Evy viert carnaval in Maastricht en Bunde.

Jordy Zeegers, is een spontane 10-jarige jongen en is goed in koken. Hij zit bij de scouting, houdt van tekenen en speelt graag buiten.

Mirre Reijnders, ze gaat graag naar school en wil later kok worden in haar eigen restaurant. Haar hobby’s zijn knutselen, tennissen, tekenen, breien en wandelen met haar hond. Mirre speelt met iedereen en viert graag feest.

Rosanne Lemeer, ze viert graag carnaval en speelt hockey, doet aan streetdance en tekent graag. Rosanne loopt ieder jaar mee in de optocht van Maastricht. Ze gaat graag met haar vriendinnen naar de film.

Ruben van de Akker, lacht veel en is spontaan. Hij houdt van voetballen, bmx-en, gamen en doet aan freerunning.  Ruben heeft 2 oudere broers.

Veerle Aarts, speelt klarinet bij Harmonie St. Agnes en is ook lid van de hockeyvereniging. Het is een sociaal meisje dat graag anderen helpt. Ze loopt graag mee met de optocht.