Prinsepaar en Raad van 11 2019
>>

Prins Yannick II, Prinses Senna & Adjudant Senna

Adjudant
Senna Smeets
De Raad van elf 2019
Evi Wintjens
Fleur Yerna
Guido Debije
Imke van der Goot
Julie Lahaije
Julie Langewouters
Karlijn Wintjens
Nikki Demandt
Robin van Berlo
Romy Henssen
Tiffany Verhulst
Tobias Wolters
Zoë Smeets

Jeugdprinsenpaar 2019

Prins Yannick II:

Prins Yannick Townsend is een spontane jongen van 11 jaar, zit in groep 7 van de Franciscusschool en heeft 1 oudere broer Noah. Hij heeft veel hobby’s, hij houdt van drummen, voetballen, buitenspelen, bakken, lezen, golfen, schaatsen, speelt graag met zijn huisdieren en is lid van de scouting. Hij viert graag carnaval in de Auw Kerk, is sociaal en heeft oog voor iedereen.
Moeder Daniëlle is projectmanager bij de Universiteit in Maastricht en houdt van koken, wandelen en yoga en ging als kind vaak mee in de optocht.
Vader Michael is commercieel manager en wijnimporteur en houdt eveneens van koken. Daarnaast heeft hij als hobby wielrennen en voetballen.
In 2016 was de opa van Prins Yannick Avermenneke Oplaoter van de Haverzekskes.

Samen vieren ze carnaval in Bunde en Maastricht

Prinses Senna Cobben:

Prinses Senna is een vrolijke meid uit groep 7 en is lid van hockeyvereniging HVM. Senna heeft 1 oudere broer Jelle, hij was in 2016 lid van de Raad van Elf. Prinses Senna doet graag mee met Bung’s got Talent en houdt van knutselen, buitenspelen en tekenen. Prinses Senna vindt het heel leuk om samen met anderen carnaval te vieren en loopt ook vaak mee met de optocht. Ze giegelt graag met vriendinnen en haalt heel veel grapjes uit.
Moeder Carmen is graag creatief bezig en is lid van het oudercomité van basisschool Franciscus. Bovendien leest ze graag en doet aan pilates.
Vader Jean-Pierre is controller en doet daarnaast aan voetballen en wielrennen.
De oma van Prinses Senna was ooit jeugdprinses in Houthem.
Het gezin Cobben is lid van carnavalsvereniging Sjeigelentaire en viert carnaval in Bunde en Meerssen.

   
Adjudant Senna Smeets

Adjudant Senna is 10 jaar en zit net als Prins Yannick II en Prinses Senna bij juf Katja in de klas. Ze is lid van Harmonie Sint Agnes en speelt saxofoon. Ze is heel sociaal en kan het met veel kinderen goed vinden, ze heeft veel vriendinnen waar ze graag mee afspreekt. Adjudant Senna is ook lid van de hockeyvereniging en viert graag carnaval in Bunde, ze houdt van gezelligheid en verkleedt zich graag.
Moeder Noëlla werkt in een kledingzaak in Meerssen en gaat zelf ook graag shoppen.
Bovendien houdt ze van uiteten, lezen en hardlopen.
Vader Dimitri werkt bij een Nederlandse winkelketen in woonartikelen.  Zijn hobby’s zijn voetballen, tennissen, koken en gaat graag samen met Noëlla uiteten.
Samen spelen ze mee in de Zaate Hermenie van basisschool Franciscus en vieren carnaval in Bunde en Maastricht. 

Raad van 11 2019

Evi Wintjens - Evi is sociaal en houdt van voetballen. Ze is altijd vrolijk en speelt graag met anderen.

Fleur Yerna - Ze voetbalt in Bunde en speelt gitaar. Fleur zingt en maakt graag muziek.

Guido Debije – Guido is lid van de hockeyvereniging en fietst graag. Hij houdt van buitenspelen, zwemmen en viert graag carnaval.

Imke van der Goot - Ze speelt klarinet bij de harmonie in Rothem en is lid van de voetbalvereniging in Bunde. Ze houdt van skiën, dansen en zingen. Ook kookt en bakt ze graag.

Julie Lahaije - Julie zit op hockey en speelt gitaar. Ook kookt, bakt en knutselt ze graag.

Julie Langewouters - Haar hobby’s zijn tekenen, ballet, lezen, knutselen, ze speelt hockey en doet graag gezelschapsspelletjes. Tevens speelt ze viool.

Karlijn Wintjens - Karlijn is lid van de hockeyvereniging. Ze houdt van hossen en springen tijdens de carnaval.

Nikki Demandt - Ze is lid van de scouting en hockeyvereniging. Ze heeft graag een eigen gemaakt carnavalspakje aan.

Robin van Berlo - Robin speelt hockey en is daarnaast heel creatief. Ze maakt haar eigen carnavalspakje en verder knutselt, tekent en leest ze graag.

Romy Henssen - Ze is lid van de scouting, zingt en doet graag mee aan een musical. Ze vindt het leuk om mee te doen met het Zate Hermeniekes Concour in Maastricht.

Tiffany Verhulst - Tiffany speelt hockey en houdt ook van dansen, koken en bakken. Ze doet ieder jaar mee met Bungs’ Got Talent.

Tobias Wolters - Hij tennist en doet aan boogschieten. Hij houdt van sporten, plezier maken en luistert graag naar alle soorten muziek.

Zoë Smeets - Ook Zoë is lid van de hockeyvereniging en vindt het leuk om buiten te spelen en zwemt en danst graag.