Prinsenpaar en Raad van 11 2018
>>

Prins Tim, Prinses Hanne & Adjudant Maud

Adjudant
Maud Ernenst
De Raad van elf 2018
Christoph Swertz
Esri Hanssen
Evi van Son
Guusje Stijns
Jill Bouman
Joey Dolmans
Jolie van Eysden
Lisa Janssen
Miguel Schmitz
Senna Molling
Servé Smeets
Stan Morreau
Veerle Nijpels

Jeugdprinsenpaar 2018

Prins Tim van der Goot

Prins Tim is 11 jaar, zit in groep 7 van de Franciscusschool en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Hij speelt trompet, voetbalt bij VV Bunde en houdt van skiën en gamen op de playstation. Tim komt uit een muzikale familie en heeft 1 zus, Imke. Hij was eerder prins van de voetbalclub.
Vader Ruurd is opgegroeid in Linne en Melick en is eigenaar van een thuiszorginstelling voor mensen met dementie. Hij houdt van golfen en skiën en drinkt graag een glaasje wijn.
Moeder Anke is operatie-assistente en afkomstig uit Rothem. Ze speelt samen met Tim in de harmonie van Rothem en jaarlijks loopt ze mee met het Zaat Hermenieke van de Franciscusschool. Haar hobby’s zijn skiën, handballen, paardrijden en shoppen. Het gezin viert carnaval in Bunde, Meerssen, Rothem en Maastricht.

Prinses Hanne In de Braekt:

Prinses Hanne is een behulpzame 10-jarige meid en heeft een oudere broer Juul en een jonger zusje Lonne. Ze zit op de Franciscusschool en turnt, houdt van volleyballen en speelt toneel bij ‘Uitbundig’. Met carnaval maakt ze graag plezier en vindt ze het leuk om zich te verkleden.
Vader Ralf is afkomstig uit Berg en Terblijt en ging daar altijd mee in de optocht. Hij is handhaver Bouwen van de gemeente Maastricht.
Moeder Susanne is geboren in Maastricht, was majorette en liep mee in de optocht van Limmel. Ze is leerkracht bij Adelante in Houthem en bestuurslid bij toneelgroep ‘Uitbundig’. Ze gaan graag samen op vakantie, houden van uiteten en leuke dingen doen met het gezin. Carnaval vieren ze altijd in Bunde.

   
Adjudant Maud

Adjudant Maud is 10 jaar, zit bij juf Katja op de Franciscusschool en helpt graag andere kinderen. Haar jonger broertje heet Bart. Ze speelt hoorn en tennist graag. Spelling, tekenen, knutselen en gymmen vindt ze de leukste vakken op school. Met carnaval loopt ze het liefst met de optocht mee.
Vader Jeroen is opgegroeid in Maastricht en werkt bij de Mora als salarisadministrateur. Hij is penningmeester bij fanfare St. Servatius in Biesland en is 19 jaar lid geweest van de Raad van Elf van Harmonie Wilhelmina te Wolder.
Moeder Monique is geboren in Maastricht en werkt als medisch secretaresse bij MUMC Maastricht neurologie. Ze speelt hoorn bij de fanfare in Biesland en loopt ieder jaar mee met Zaat Hermenieke Frenske van de Fransciscusschool.
Het gezin loopt ieder jaar mee met de optocht van Wolder. 

Raad van 11 2018

Christoph Swertz - Hij speelt hockey en houdt van gamen. Hij heeft 2 oudere zussen en een hond. Carnaval viert hij graag met vrienden.

Esri Hanssen - Esri houdt van hiphop dansen en voetballen. Ze kijkt graag naar de optocht in Bunde en Maastricht en maakt graag plezier.

Evi van Son – Ze speelt trompet en toneel. Evi loopt vanaf haar geboorte mee in de optocht en wordt vrolijk van carnaval.

Guusje Stijns - Guusje voetbalt, speelt gitaar, leest graag en schrijft verhalen. Bovendien houdt ze van skiën en natuurlijk carnaval vieren.

Jill Bouman - Ze is lid van de scouting en de judoclub en vindt het leuk om te knutselen. Ze lacht veel en heeft het graag leuk met andere mensen.

Joey Dolmans - Joey zit op tennis en speelt tuba in het jeugdorkest. Verder zingt hij bij het schoolkoor en voetbalt graag met zijn vrienden.

Jolie van Eysden - Ze rijdt paard en houdt van knutselen en tekenen. Ze heeft veel huisdieren en met carnaval loopt ze graag in de polonaise.

Lisa Janssen - Lisa rijdt paard, speelt bugel en voetbalt graag. Carnaval vindt ze een heel leuk groot feest.

Miguel Schmitz - Miguel voetbalt bij de E1 en speelt daarnaast graag op de PS4. Hij maakt graag plezier en is de grapjas in de klas..

Senna Schmitz - Ze houdt van paardrijden, klassiek ballet, streetdance en speelt piano. Ze houdt veel van dieren en loopt graag mee in de optocht.

Servé Smeets - Servé voetbalt bij de E1 en speelt saxofoon bij de harmonie. Hij vindt carnaval het leukste feest van het jaar

Stan Morreau - Stan houdt van snorkelen en trommelt bij slagwerkgroep Bunde. Carnaval is feesten, lol en plezier maken in de Auw Kerk.

Veerle Nijpels - Haar hobby's zijn judo, scouting, dansen en knutselen. Ze is graag actief bezig en besteed veel tijd aan haar hobby's.