Prinsepaar en Raad van 11 2016
>>

Prins Jesper I, Prinses Ilse & Adjudant Gwen

Adjudant
Gwen Stijns
De Raad van elf 2016
Veronique Backes
Jelle Cobben
Joep Loffeld
Britt Philippens
Luuc Reijnders
Esmee Sassen
Finn Smeets
Naomi Smeets
Quinty Verhulst
Fleur Vleugels
Louise Wintjens

Jeugdprinsepaar 2016

Prinses Ilse Sturmans

Ilse is 11 jaar oud en woont in de Hemelboomlaan nummer 17 in Bunde.Zij zit in groep 7a van juf Tanja en Marielle op de Franciscus school. Ilse is een echte muziek liefhebster en speelt dan ook in de harmonie van St. Agnes. Haar grote hobby is dan ook hobo spelen, maar daarnaast doet ze ook graag gymmen bij Anita. En niet te vergeten knutselen, tekenen en lezen. De Carnaval is Ilsemet de paplepel binnengebracht. Vader speelde jarenlang bij de zate hermenie ErremoojTrouf. Oma en een oud oom van Ilse zijn Avermenneke oploaters geweest. In de carnavalsoptocht in Bunde gaat Ilse al mee met haar familie nog voor ze haar eerste woordje kon zeggen. Vader Sipke Sturmans is opgegroeid in Maastricht. Hij werkt als quality manager bij Mitsubishi Motors Europe. Vader heeft als hobby muziek maken en wielrennen. Moeder Lenny Hoeberichts is opgegroeid in Bunde. Ze werkt als manager customer support europe K&S in Eindhoven. Haar hobbyís zijn sporten in de sportschool en als bestuurslid in de Harmonie van Bunde.Ook heeft Ilse nog 1 zusje Vera. Prinses Ilse woont in die mooie straat die met carnaval menige verwachting overtreft met versieren. We zijn benieuwd wat het nu gaat worden met een eigen prinses in de straat!.

Jesper Meij

Jesper is 10 jaar en woont in de vliegenstraat nummer 46 in Bunde. Hij zit in groep 7a van de basisschool Franciscus bij juf Tanja en MariŽlle.Jesper is sportief en speelt hockey bij HVM. Ook doet Jesper graag koken en lezen. Binnen in Jesper schuilt een heuse artiest, verleden jaar heeft hij zelfs in de Efteling gepeeld in een musical. Vader van Jesper, Robert Meij komt uit Maastricht en heeft een eigen reisorganisatie. Vader is ook erg sportief; hij voetbalt en gaat graag hardlopen. Ook reizen is een grote hobby voor hem. Moeder Heliet Bouwens is opgegroeid in Bunde. Ze is financieel manager in de luchthaven Maastricht (Aachen-Airport). Ook heeft Jesper nog 1 broertje Stijn. In het verleden is moeder prinses geweest van de scouting in Bunde en vader raad van 11 lid bij de voetbalclub in Caberg. Een oudoom van Jesper is prins van de Havermennekes geweest in 1968. Tijdens de carnavalsoptocht in Bunde maken ze altijd een act in hun voortuin met het publiek. Dus wie weet we laten ons ook nu weer verrassen. 

   
Adjudant Gwen Stijns

Gwen woont in de Prins Willem Alexanderlaan nummer 17 te Bunde. Ze zit in klas 7b; bij juf Katja en juf MariŽlle. Gwen is heel sportief houd van turnen. Ook speelt Gwen in de harmonie en speelt daar klarinet. Shoppen is een tweede hobby voor Gwen en als het een beetje meezit dan slaat ze een bezoekje aan het strand ook liefst niet over. SkiŽn vind Gwen ook heel erg leuk maar natuurlijk niet met de Carnaval. Vader Stefan Stijns is opgegroeid in Amby en werkt als makelaar bij Boek&Offermans. Vader is ook heel sportief en doet wielrennen, hardlopen, skiŽn en natuurlijk voor de sfeer trompetspelen. Moeder Chantal Frissen is opgegroeid in Bunde. Ze werkt als Travel Councellor.Haar hobbys zijn hardlopen, reizen, koken en shoppen. Gwen heeft nog 1 zusje Guusje. Het carnavals verleden van familie Stijns spreekt boekdelen. Moeder is dansmarietje geweest bij de havermennekes. Opa en Oma zijn prinsenpaar geweest bij de Havermennekes. 4 oudooms zijn prins geweest in Amby en 1 oudoom is prins geweest bij de Haverzekskes. Ook de optocht is voor de familie Stijns geen onbekend fenomeen. 

Raad van 11 2015

Veronique Backes- dwarsfluit spelen bij de harmonie en gymmen.

Jelle Cobben- Voetballen, Gamen en lezen.

Joep Loffeld Ė hockey, carnaval vieren en buiten spelen.

Britt Philippens- dansen, toneelspelen, feesten, shoppen en bakken.

Luuc Reijnders- voetballen (keeper), knastercross en carnaval vieren.

Esmee Sassen- tennissen, klarinet spelen en zwemmen.

Finn Smeets- wielrennen, mountainbiken en scouting.

Naomi Smeets- hockey, scouting, rugby, knutselen en buiten spelen.

Quinty Verhulst- hockey, dansen, zwemmen en lol maken met vrienden.

Fleur Vleugels- handbal,Freestyle, streetdance en klassiekedans bij Manja op den Camp.

Louise Wintjens- paardrijden en piano.