Prinsepaar en Raad van 11 2015
>>

Prins Gijs I, Prinses Claire & Adjudant Lars

Adjudant
Lars Morreau
De Raad van elf 2015
Evi Ramakers
Justiën Huveneers 
Gertjan Lahaye
Raoul Koog
Chris van den Akker 
Lindsey Wittekind
Emy Hagen
Jenna Dool
Levy van Deurse 
Evi Knubben
Aimee Hermans
Juul in de Braekt 
Dahnon Stijfs
Yori Fraats
Yves Hanssen

Jeugdprinsepaar 2015

Prinses Claire Lahaye

Claire Lahaye is 10 jaar oud en woont in de Maastrichterlaan 64 in Bunde. Zij zit in groep 7b van juf Katja op de Franciscus school. Claire is een echte sportfanaat en speelt dan ook Hockey bij HVM. Daarnaast danst ze bij dansstudio Manja op den Camp. Zelf vindt zij het altijd gezellig om buiten te spelen met vrienden.
De carnaval in Bunde is voor Claire altijd één van haar hoogtepunten van het jaar. Ze ziet het als een groot feest waarbij ze zich zo mooi mogelijk kan verkleden. Claire zegt dan tegen moeder Nannie: “dit moet het worden”. En Nannie kan dan aan de slag om er een mooi pakje van te maken. Julie is het zusje van Claire en is 6 jaar. Dat Claire is uitverkozen tot prinses van de Haverzekskes is niet zo vreemd. Ze treed al vanaf haar vierde jaar op bij de poetemiddag! Moeder Nannie werkt bij Ankersmit op de afdeling customer service. Verder is ze moeder-coach bij de hockeyclub HVM.
Vader Jochem werkt bij DSM als groepsleider. Hij gaat geregeld hardlopen en speelt graag Tennis.

Prins Gijs Goulancourt

Gijs Goulancourt  woont in de Repenhof 10 in Bunde en is 11 jaar oud. Hij zit in groep 7a van de basisschool Franciscus bij meester Henk. Gijs heeft veel humor en staat voor iedereen klaar. De hobby’s van Gijs zijn sporten in het gymclubje en meedoen met de scouting. Verder is het ook een echter “gamer”. Carnaval is voor Gijs een groot feest met veel muziek, leuke of grappige kleding en coole optochten. Hij loopt dan ook bijna elk jaar mee met de optocht in Bunde. Gijs heeft een broertje van 5 jaar oud; Ruben. De moeder van Gijs is Christel Neven.  Ze werkt bij SGL gehandicaptenzorg en heeft ook nog een eigen bedrijf voor vrouwen-coaching bij zwangerschap en bevalling.  Zijn moeder houdt van  wandelen en lekker eten. Zijn vader Pascal sport  graag en doet dit bij Bodyfit in Bunde. Gijs heeft er super veel zin in en gaat er dan ook met volle teugen tegen aan. 

   
Adjudant Lars Morreau

Lars zit in groep 7b; bij juf Katja. Hij woont in de prins Clauslaan 13 te Bunde. Lars is erg fanatiek in sporten; hij speelt graag voetbal. Verder speelt hij graag buiten met zijn vrienden of zit hij heerlijk te computeren. Lars heeft een broertje Stan, van 7 jaar oud. Voor Lars is carnavalsvieren ook niet vreemd; hij heeft al eens de eerste prijs bij de verkleedwedstrijd in de Auw Kerk gewonnen. Als hij aan carnaval denkt dan denkt hij aan plezier maken met iedereen. Vader Raoul is marketeer. Ook is hij een groot supporter van MVV en coach van het voetbalteam van de E1 in Bunde. Moeder Aimee werkt in het AZM. Aimee houdt van fietsen en yoga. Lars heeft erg veel zin om samen met zijn vrienden en alle jeugd van Bunde carnaval te gaan vieren. 

Raad van 11 2015

Evi Ramakers - Toneel, turnen en knutselen.

Justin Huveneers - Toneel spelen, badminton en gamen.

Gertjan Lahaye - skin, voetballen en lezen.

Raoul Koog - Voetballen, muziek maken en buiten spelen.

Chris van den Akker - Tekenen, voetballen en gitaar spelen.

Lindsey Wittekind - Voetbal en theater spelen.

Emy Hagen Dansen, toneel spelen en fluit spelen.

Jenna Dool - Scouting en lid van Roofvogelvereneging t Ulehofke.

Levy van Deurse - Voetballen en Judo.

Evi Knubben - Hockey en gitaar spelen.

Aimee Hermans Lid van de gymclub, snorkelen en speelt klarinet.

Juul in de Braekt - Voetballen, vissen en gamen.

Dahnon Stijfs - Scouting, zingen en dansen.

Yori Fraats - Scouting, gymmen en zwemmen.

Yves Hanssen Buiten spelen, Puzzelen en met de lego spelen.