Prinsepaar en Raad van 11 2014
>>

Prins Tren I, Prinses Mette & Adjudant Yrsa

Adjudant
Yrsa Corsten
De Raad van elf 2014
Pam Amory
Jari Claasens
Sven Claasens
Loes Duijsens
Lucas Franssen
Xianne Geraerts
Thom Janssen
Janna Nijsten
Rick Reijnders
Lucas Warmenhoven

Jeugdprinsepaar 2014

Prinses Mette

Mette Thijssen is 11 jaar oud en woont in de Höfkestraat 25 in Bunde. Zij zit in groep 7a van Meester Henk op de Franciscus school. Mette is een echte sportfanaat en speelt dan ook Hockey. Daarnaast vindt zij het altijd gezellig om af te spreken met vrienden. De optocht in Bunde is voor Mette altijd een van de hoogte punten van haar carnaval. Espen is de broer van Mette en is 15 jaar. Dat Mette is uitverkozen tot prinses van de Haverzekskes is niet zo vreemd, Haar oom en tante waren al eens prins en prinses in Amby en ook haar nichtje is hier jeugdprinses geweest. Ook haar oom Luciën is prins van de Havermennekes uit Bunde geweest. Moeder Nicole werkt bij SGL en is opgegroeid in Bunde. Vader Marc werkt bij PostNL en is actief bij de voetbal vereniging van Bunde, zowel als voetballer maar ook als trainer. Al vele jaren vieren zij samen carnaval in Bunde met de Vaate-stampers en de Knepkes.

Prins Tren I

Tren van Son woont in de Burchtstraat 14 in Bunde en is 10 jaar oud, ook hij zit in groep 7a van de basischool Franciscus bij meerster Henk. Tren kan goed voetballen en speelt daarnaast ook nog eens toneel bij jeugdtheater Uitbundig, Andere hobby’s van Tren zijn lezen en hij houdt erg van muziek. Carnaval voor Tren is een groot feest met veel muziek, leuke of grappige kleding en coole optochten. Hij loopt dan ook bijna ieder jaar mee met de optocht in Bunde. Samen met zijn ouders Annemarie en Ron en zijn zusje Evi vieren zij altijd carnaval in Bunde met de groep Veer Weer. Zijn moeder houdt van sporten, wandelen en tuinieren en heeft vroeger in de optochten van Elsloo meegelopen. Zijn vader heeft vroeger in de Zaate Hermenie van Heerlen gespeeld en werkt bij de ambulance in Roermond. 

   
Adjudant Yrsa Corsten

Ook Yrsa zit in groep 7a bij meester Henk. Zij woont in de Meidoornlaan 9 te Bunde. Yrsa is erg fanatiek in sporten ze speelt hockey, voetbal maar ook graag buiten. Daarnaast houdt ze ook erg van kletsebetsen met vriendinnen. Yrsa heeft een zus, Ilja die 14 jaar is. Voor Yrsa is carnavalsvieren ook niet vreemd, haar oom en tante waren prins en prinses in Amby.  Vader Karel werkt bij de politie en is vrijwilliger bij de hockeyclub. Moeder Chantal werkt bij de Wilgenhof en is coach bij de hockeyclub. Vele jaren zaten zij bij de Zaate Hermenie Beejein Gesjraveld in Amby. Yrsa heeft erg veel zin om samen met haar vriendinnen en alle jeugd van Bunde carnaval te gaan vieren. 

Raad van 11 2014

Pam Amory: Zit op voetballen, doet daarnaast ook nog aan turnen en doet ook nog graag buiten spelen.

Jari Claasens: Speelt graag met de I-pad en houdt daarnaast ook van gamen en buiten spelen.

Sven Claasens: Speelt ook graag met de I-pad, houdt van gamen en buiten spelen en voetbalt.

Loes Duijsens: Zit ook op voetbal en helpt graag met koken/bakken.

Lucas Franssen: Speelt graag met de cavia's, speelt op de computer en zit ook nog op voetbal.

Xianne  Geraets: Houdt van dansen, speelt toneel en ook nog dwarsfluit

Thom Janssen: Speelt graag op de computer en voetbalt.

Janna Nijsten:Houdt van basketballen, muziek maken, knutselen en wiien, daarnaast vindt zij bakken erg leuk.

Rick Reijnders: Zit op voetballen en zwemmen.

Lucas Warmenhoven: Speelt hockey en vindt gamen leuk.