Prinsepaar en Raad van 11 2013
>>

Prins Bas III, Prinses Meg & Adjudant Stan

Adjudant
Stan Amory
De Raad van elf 2013
Myrthe Coumans
Céline Dupuis
Danique Franssen
Matthijs Franssen
Maartje Goessens
Sterre Jongen
Melanie Koog
Isa Kwakman
Debby Schoon
Lieve Smeets
 
Sophie Walraeven
 

Jeugdprinsepaar 2013

Prinses Meg

Meg Nijsten 11 jaar, woont aan de Prinses Wilhelminaweg 13 in Bunde, is lid van het jeugdorkest van Harmonie St. Agnes en speelt in de slagwerkgroep. Tevens hockeyt Meg bij D1 in Bunde. Meg is een echte levensgenieter en houdt van carnaval vieren. Zij is ontzettend gelukkig dat zij nu is uitverkoren als prinses van de jeugdcarnaval in Bunde. Zij zit in de klas van Juf Mieke van groep 8 van basisschool De Bundeling. Meg heeft een zus, Janna en die is 9 jaar. Vader Armand is opgegroeid in Bunde en doet veel vrijwilligerswerk. Hij is o.a. Tambour-maître bij de harmonie van Bunde. Moeder Kim, opgegroeid in Amby, is lerares bloemschikken  op een vmbo-mbo school en geeft viltcursussen. Vader Armand is lid van Zate Hermenie Neet te Hèl geweest en  carnavalsprins bij café ’t Kruispunt. Moeder Kim is carnavalsprinses bij de scouting in Amby geweest.

Prins Bas III

Bas Yerna, wonende  aan de Beukenlaan 60, is 11 jaar. Bas voetbalt bij D 3 in Bunde, waar vader Ron de jeugdtrainer is. Ook speelt Bas graag buiten en is hij veel te vinden achter de computer. Bas heeft een zusje, Fleur en die is 4 jaar. Hij zit in groep 8 van de Franciscusschool bij Juf Claudia en heeft hier heel veel vrienden. Bas is erg sociaal, secuur op zijn kleren en houdt van veel structuur. Moeder Desirée, geboren in Meerssen, werkt bij de salarisadministratie van Enexis, doet aan Yoga en is lid van het oudercomité  van de Franciscusschool. Vader Ron, geboren in Bunde,  is bestuurslid van de voetbalclub in Bunde. Ron en Desirée lopen al 22 jaar mee in  de optocht van Meerssen bij de groep Sjeigelentaire en ook Bas is al vanaf zijn 1e jaar present in deze optocht. Bas heeft 2 ooms, die zijn grote voorbeeld zijn. Ze zijn namelijk Prins geweest bij de Aanhawwersj in Meerssen.

   
Adjudant Stan Amory

Stan Amory, geboren op 4 augustus 2001, woont aan de Iepenlaan 7 in Bunde en zit in groep 8 van Juf Marielle en Juf Rini van basisschool Franciscus. Ook Stan is sportief. Hij voetbalt  bij D3. Vaak is hij achter de computer te vinden en in de carnavalstijd trommelt hij bij de Zate Hermenie van Heugem. Stan heeft 3 zussen: Pam 9 jaar en de tweeling Linn en Isa van 7 jaar. Hij is erg behulpzaam en vindt het leuk om zijn zusjes te plagen. Vader Harold, geboren in Maastricht,  is ook bestuurslid van de voetbalclub van Bunde en speelt hockey bij het vrije tijd team van Bunde. Moeder  Lucy, opgegroeid in Ubachsberg is buiten haar werk als analist bij het AZM, lid van het Sinterklaascomité. Carnaval vieren vindt iedereen  in de familie leuk en ze gaan dan allemaal ook regelmatig mee met de Zate Hermenie in Maastricht of vieren carnaval in Bunde. 

Raad van 11 2013

Myrthe Coumans: Heeft veel hobby’s. Zwemmen, schaatsen, knutselen, computeren, paardrijden en speelt klarinet bij harmonie St. Agnes.

Céline Dupuis: Houdt van snowboarden, schaatsen en buiten spelen. Ook is zij lid van de hockey-club

Danique Franssen: Heeft als hobby’s schaatsen, zwemmen en buiten spelen. Is lid van de scouting en vindt dieren erg leuk

Matthijs Franssen: Vindt drummen en computeren leuk en wandelt en fietst veel.

Maartje Goessens:  Speelt bij het meisjesteam D4 van de hockey-club, speelt op de Wii en danst graag.

Sterre Jongen: Haar hobby’s zijn opmaken, nagels lakken en zingen. Zij danst bij Beats & Bars in Maastricht.

Melanie Koog: Houdt van paardrijden. Verder vindt zij tekenen en zwemmen ook heel erg leuk

Isa Kwakman: Is lid van het D2 team van de hockey-club, speelt klarinet bij het jeugdorkest van harmonie St.Agnes. Doet graag lezen, knutselen, tekenen en spelletjes.

Debby Schoon: Speelt volleybal en houdt van tekenen en buiten spelen

Lieve Smeets: Speelt piano en leest en knutselt graag.

Sophie Walraeven: Vindt paardrijden en tekenen erg leuk en speelt trompet bij de Harmonie Cecilia in Vaals