5 x 11 jaar De Haverzekskes Bunde
 


10 november

5 x 11 jaar De Haverzekskes Bunde

14:00 uur - 19:00 uur

5 x 11 jaar De Haverzekskes Bunde
Kom naar het jubileumfeest op zondag 10 november!

Jeugdcarnaval De Haverzekskes uit Bunde bestaat 5 x 11 jaar en viert dit met een jubileumfeest op zondag 10 november a.s. in de “Auw Kèrk” in Bunde (van 14.00 tot 19.00 uur). Deze feestelijke middag is voor iedereen gratis toegankelijk. Noteer deze datum dus alvast in uw agenda en zorg dat u erbij bent!

Oproep

Oud jeugdprinsen, jeugdprinsessen, adjudanten, ceremoniemeesters, leden van de Raad van Elf, hun ouders, Avermenneke-oplaotersj en bestuursleden worden nadrukkelijk uitgenodigd om aanwezig te zijn tijdens deze middag. Er zijn uiteraard al heel veel oud-leden benaderd, maar het is vrijwel onmogelijk om iedereen te bereiken. Vandaar deze oproep en het verzoek aan eenieder om vooral mensen die in het verleden, op welke manier dan ook, actief zijn geweest bij De Haverzekskes te wijzen op dit jubileumfeest. Het zou bijzonder leuk zijn om tijdens deze middag met zoveel mogelijk oud-leden terug te blikken op 55 jaar jeugdcarnaval in Bunde.

Optredens

Uiteraard wordt gezorgd voor een gezellig programma. Tal van artiesten die de afgelopen 55 jaar op de jeugdmiddagen van De Haverzekskes optraden, geven op 10 november weer acte de présence. Denk hierbij aan De Kloomp, Big Benny, Ziesjoem en Frans Croonenberg. Maar ook Jack Vinders (als Sjonnie d’r Posbül) en Lässig betreden dan het podium van de “Auw Kèrk”. Een DJ zorgt voor de verdere muzikale omlijsting.

Jubileummedaille

Tussen de optredens door worden oud prinsen, prinsessen, ceremoniemeesters, adjudanten, bestuursleden en Avermenneke-oplaotersj op het podium gevraagd om een speciale jubileummedaille in ontvangst te nemen (graag even aanmelden bij binnenkomst). Een mooie herinnering aan 55 jaar jeugdcarnaval in Bunde!

Deze echte Bundense middag wilt u toch zeker niet missen? Beleef weer die gezellige dagen van toen en kom naar het jubileumfeest van De Haverzekskes op zondag 10 november a.s. Het bestuur verheugt zich op uw komst!

 

Entree: GRATIS

 

 

 

index